dimecres, 27 d’abril del 2011

EN MEMÒRIA D´EN PERE ARTUR FORNÉS, ASSASSINAT AL PAÍS VALÈNCIA.


SI demana un minut de silenci en el partit d´avui en memòria del jove assassinat per cridar “Visca el Barça!” a Valencia
27/04/2011
La matinada del passat dijous 21 d’abril Pere Artur Fornés Vergara, de 25 anys va ser assassinat a mans d’un home que, sense previ avís, va respondre amb una ganivetada mortal al crit de “Visca el Barça” del jove de Pedreguer (Marina Alta). L’informe policial revela que l’agressor va atacar “ de forma sorpresiva i sense previ avís” i no com a conseqüència d’una baralla tal i com havien apuntat alguns mitjans de comunicació.
Davant d’aquests fets, Solidaritat Catalana per la Independència demana que durant el partit de futbol que jugaran avui el Futbol Club Barcelona i el Real Madrid es guardi un minut de silenci en record d’aquesta víctima. El cap de llista de Barcelona, Santiago Espot, ha instat a la junta directiva del club barceloní a que facin “tot el possible i es responsabilitzin” de dur a terme aquest petit record del jove els minuts abans d’iniciar el partit de demà.