dijous, 14 de juliol del 2011

ACTE COMISSIÓ DIGNITAT: que retornin tots els documents de Salamanca.


Us volem recordar que la Comissió de la Dignitat organitza avui dijous dia 14 a les 19,30 h a la sala d’Actes de l’Orfeó Martinenc, Av Meridina 97 la nit de la Memòria que fa cada any, en el transcurs de la nit atorgarem els premis Dignitat 2011 a tres prsones que encara esperen que els retornin els papers de Salamanca, en ells també fm homenatge a totes les persones que no els han pogut recuperar i en un acte de denúncia dels entorpiments que els funcionaris del ministerio de Cultura estan posant en el procés de retorn.
Fa més de cinc anys que es va aprovar la llei i encara estan posant problemas i sufterfugis tècnics i filosòfics per anar endarrerint el retorn. Els cinc anys passat demostren que no tenen cap raó ni perdó de deu de mantener aquesta actitud injustificable, quan vol dir impedir que en Josep Pàmies, la Teresa Rovira o l’Odina Capo puguin rebre a les seves mans allò quem els van arrabassar. És una mostra de la manca de sensibilitat humana i democràtica.


També en l’acte es dóna el premi Dignitat a la revista “Sàpines” d’història per la tasca de divulgación de la Nostra històrica.


Seguidament es llegirà el manifest “Cinc anys d’Escarni, Ja n’hi ha prou!” que no es farà públic fins el dijous a l’acte.

Per cloure l’acte efarà una actuación musical en Pep Sala i el seu grup.

Mitjans de transport: parada de Metro del Clot L1 (vermella),