divendres, 15 de maig del 2015

L' ESTELADA ENS REPRESENTA. POSEM MÉS ESTELADES ALS BALCONS.

No en tenim prou amb el 25 % de castellà, amb la imposició política constant, amb la manca de finançament suficient, ni amb l' expoli fiscal, ara també ens prohibeixen les estelades als "llocs oficials i ajuntaments" perquè suposadament no representa a tots els catalans.
A cap país del món la bandera que hi hagi representa a tots els seus habitants. El nostre problema és que no tenim un estat reconegut internacionalment i això fa més necessària encara la independència.
Hi ha moltes coses que no representen a tots els catalans i ens obliguen a aguantar-les. Però cal que obrim els ulls i agafem la decissió ferma d' anar marxant.
Només podem votar partits clamanet independentistes (que no n' hi ha gaires) i especialment cal votar aqueslls partits que també incorporen la declaració unilateral d' independència (DUI).
Hi ha polítics que encara no saben que per fer una DUI no cal demanar permís a Espanya.



En relació a la prohibició de l' estelada la foto que circula pel facebook, és una bona mostra del que saben fer els dirigents espanyols al llar de la història: prohibir els signes de catalanisme. Són el general feixista Yagüe i el dirigent franquista i reconegut feixista Serrano Súñer recollint una estelada que ja era prohibida a Catalunya (acabaven d' entrar ells).