dissabte, 15 d’octubre del 2016

ICETA: SE LI GIRARÀ MOLTA FEINA.

L' abril de 2016, el programa "Polònia" va fer un bon retrat del dirigent d' un partit català dominat i dirigit des de Madrid (el psc), al qual han anat deixant sense oxígen, amb una militància al voltant dels 60 anys, amb un discurs gastat i sense recorregut, amb unes propostes també gastades del "federalisme", la "reforma de la Constitució espanyola" i la "reforma d' Espanya". El mateix discurs vell des de fa 40 anys. No s' han adonat que el país ha crescut, ha canviat i ja no serveixen els discursos vells i sabuts amerats d' espanyolisme.
Per si fos poc, a Espanya tampoc els agrada la música del federalisme, la reforma de la Constitució, etc. ni als seus propis dirigents del PSOE.
Veient com van les coses dins del PSOE i com cauen (o fan caure) els dirigents elegits en primàries (d' això en Gonzalez en sap molt), serà tot un repte per a l' Iceta veure com encaixa la investidura de Rajoy. I també caldrà veure com expliquen a la seva militància ( a la qual durant tants anys els han dit que havien d' aturar "la dreta") que ara ajudaran a investir el PP.
Després hauran de votar el suplicatori del Congrés espanyol per jutjar l' Homs. Tot i que no van votar, en el seu moment el suplicatori de Barrionuevo pel cas GAL.
I poc a poc, anar situant-se en una posició anti-catalanista i pro-espanyolista.
Quin panorama li espera a l' Iceta !!!
Per això pensem que continua totalment actual el video del Polònia: