divendres, 15 d’agost del 2008

UN CARTELL POLÈMIC A ESPANYA, EL SEU AUTOR S´HA HAGUT DE RETRACTAR.


Aquest cartell-muntatge, el va penjar en Lluís Sunyer al seu bloc, té dels nervis als espanyols.


La lluita independentista té un únic/doble enemic que són Espanya i França, i que en conseqüència, no hem de caure en la trampa de centrar-nos en Extremadura, Andalusia o qualsevol altra regió espanyola, perquè això fa que el govern espanyol jugui el paper de pare que ha de vetllar perquè les critatures -les regions- no es barallin.

Tanmateix, el detall que l'eslògan principal sigui en anglès és, senzillament, PERFECTE! Així se n'assabentaran arreu del món! He de reconèixer que aquest muntatge toca de ple el voraviu de la demagògia espanyola. I la prova és que tots han saltat a l'hora. Els de dreta, els d'esquerra, els de centre, els ultres, els laics, tota l'Espanya cutre s'ha posat dels nervis. Naturalment ja han començat els lladrucs entorn un enèssim boicot als productes catalans.


I només per això, només per això, ja cal felicitar el seu autor, encara que ara hagi demanat disculpes. I és que el seu autor, és un regidor independentista d'una candidatura propera a... Iniciativa per Catalunya-Verds-etc. ! I naturalment l'hauran tocat el crostó.