dijous, 19 de febrer del 2009

EL PP CONTRA CATALUNYA.


No hi ha cap dubte que al PP li resulta rendible l´atac sistemàtic contra Catalunya, d´altra manera no s´entendria que quan hi ha eleccions (encara que siguin llunyanes, com les d´Euskadi i Galicia)els atacs es multipliquen.

Aquests dies hem vist una bateria d´atacs contra el finançament de Catalunya, contra la llengua (tant des del PP valencià com des del PP espanyol i català), contra els símbols (PP de l´Ajuntament de Catalunya) ...
Ells saben que sempre resulta rendible atacar Catalunya, el que no es pot tolerar és l´auto-odi de personatges nefastos que han nascut o viuen a Catalunya clarament anti-catalans.
Un d´aquests casos és el del Vidal-Quadras (Alejo), només cal llegir l´odi que desprenen els seus comentaris sobre Catalunya.


Vidal-Quadras troba «provincià» demanar parlar en català a Europa

ACN. Brussel·les.
L'eurodiputat del PP i vicepresident primer del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, va dir ahir que troba «provincià» demanar parlar català a l'eurocambra, tot i que «estaria encantat» de poder-lo usar. En una entrevista a l'ACN, va dir que la reivindicació és «gairebé ridícula».