dissabte, 29 de març del 2014

COMPTE AMB ELS PROVOCADORS "CIUDADANOS".

Compte amb els provocadors. Saben que el lerrouxisme no va tant sobrat com pensaven i els "ciudadanos" han d' augmentar el to de les seves intervencions, treure vots al PP i al psc-PSOE i fer de "xulos" per sortir a les noticies (ja no en tenen prou amb El Mundo, Tele5  o  Intereconomia).
No hem de caure en les provocacions (encara menys amb els "ciudadanos" lerrouxistes) i hem de continuar amb pas ferm, marcant l' actuació dels partits polítics.

  

Cañas s'encara als treballadors de la CCMA que li diuen «fill de puta» i l'aturen els Mossos


Cañas, amb els Mossos i els treballadors. Foto: QS/ND

Nació Digital. Tensió aquest matí a les portes del Parlament per la celebració de la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Un nombrós grup de treballadors dels mitjans públics s’han concentrat davant la façana principal de la cambra catalana i han entonat càntics i crits de protesta contra els representants del Consell de Govern de la CCMA i els diputats de la comissió, per la negociaicó del conveni. La tensió s’ha esverat, però, quan ha arribat el diputat de Ciutadans, Jordi Cañas. Crits de “fill de puta, fill de puta” i xiulets han acompanyat la seva arribada.
Cañas s’ha dirigit als treballadors per demanar explicacions dels insults. Dos membres del comitè l’han aturat així com dos agents dels mossos i un comandament del destacament policial a la cambra catalana.

Finalment, després d’una negociació intensa i neguitosa, i aconsellat per les forces de seguretat, Cañas ha desistit d’anar a la brega amb els concentrats. Malgrat tot, els crits han continuat, fins al punt que la Brimo antiavalots de Mossos d'esquadra ha desplegat efectius davant la façana del Parlament, però sense armar-se amb les habituals “defenses” de la Brigada
.