divendres, 2 de maig del 2014

la Sra. SANCHEZ CAMACHO CONDECORADA PER UN IMPOSTOR?

No entrem ni sortim en la nova polèmica protagonitzada per la Sra. Sanchez-Camacho, només afegim la noticia d' avui del diari digital "nació digital".
Les nostres preguntes són: no es cansa la sra. Camacho de fer el ridícul? aquesta és la campanya de mentides que hem d' esperar del Govern espanyol fins el 9 de novembre?

 

Alícia Sánchez-Camacho va ser condecorada per un impostor

La Comunitat Israelita de Barcelona, entitat que representa la comunitat jueva a Catalunya des del 1917, assegura que Abraham Haim ni viu ni treballa a Catalunya ni ostenta cap representació de cap comunitat jueva d'Espanya



El president del Consell de la Comunitat Sefardita de Jerusalem, Abraham Haim, lliurant la medalla a Alícia Sánchez-Camacho.

La condecoració que va rebre Alícia Sánchez-Camacho per la seva lluita antiindependentista  per part d'Abraham Haim com a president del  Consell de la Comunitat Sefardita de Jerusalem li pot sortir cara. Aquest divendres, la Comunitat Israelita de Barcelona (CIB), entitat que representa les entitats jueves a Catalunya des de 1917, ha emès un comunicat amb el que nega que Abraham Haim ostenti cap representació oficial de cap de les comunitats jueves d'Espanya i que “viu ni treballa a Catalunya”.

En el text, el CIB, que també és cofundadora de la Federación de Comunidades Judías de España, assegura que “desconeix el significat de la medalla” atorgada a la líder del PP. Així mateix, en el comunicat avisen que els jueus entenen la democràcia, és a dir, “en un vot quan toca, de manera independent,  secreta i personal”.

De fet, Abraham Haim ha tornat a ser protagonista d'una polèmica quan aquesta tarda s'ha difós un vídeo en el qual afirma que "Franco va ser una bona persona amb el jueus".