dijous, 23 de juliol del 2015

TOTS JUNTS PEL SÍ (PERÒ TOTS I TOTES).

Hem vist a la xarxa un cartell que toca de ple el fons de la qüestió: el 27-S hauriem d' anar tots junts, però també els partits, entitats i col.lectius petits i tots els que hem treballat per arribar a aquest punt, els que som independentistes des de fa molts i molts anys. A veure si els que fan la llista s' adonen que hi hauriem de cabre tots i totes. No és tan difícil.



També aprofitem per afegir l' opinió de l' ANC sobre un fet vergonyós: la sanció al Barça per l' exhibició d' estelades. A qui volen tenir contents els de la UEFA? Qui són ells per dir-nos què podem expressar i què no?
  ANC: "La sanció al Barça és un greu atac a la llibertat d’expressió"
L'entitat i la Plataforma Pro Seleccions rebutgen la multa de la UEFA al club blaugrana per les estelades de Berlín
Redacció
L'ANC i la Plataforma Pro Seleccions Catalanes han rebutjat la decisió de la UEFA de sancionar amb 30.000 euros el Barça per les estelades que aficionats van mostrar durant la final de la Champions a Berlín, i pels crits d'"independència". En un comunicat emès poc després de fer-se pública la decisió de l'organisme internacional de futbol, les dues entitats afirmen que la decisió suposa "un greu atac a la llibertat d’expressió i d’opinió".

Segons el text, tant l'ANC com la Plataforma Pro Seleccions reiteren que "no pot ser" que la UEFA castigui una afició que s'expressava amb esportivitat i sense faltar el respecte a ningú.