dissabte, 29 d’agost del 2015

LA CORRUPCIÓ I LA GUERRA BRUTA DEL GOVERN ESPANYOL.

No vam néixer ahir per a saber que la guerra bruta del govern espanyol contra les candidatures catalanes va començar fa temps. Però tampoc som tan innocents per a creure que CDC té coses a amagar (el govern continuat crea inèrcies perilloses). Els mitjans espanyols parlen avui de "mordidas" i han esperat fins ara a "investigar-ho"? I a UDC encara no li toca?
Creiem que de les paraules dites o escrites ahir i avui coincidim més amb les de David Fernandez, que reprodueix Nació Digital:

    "La corrupció no hauria de tapar la guerra bruta de l'Estat", així de contundent s'ha mostrat el fins ara diputat de la CUP David Fernàndez. Ho ha dit aquest divendres davant les portes de la fundació CatDem durant l'escorcoll de la Guàrdia Civil.

D'altra banda, també ha criticat que "hi ha intenció de violentar el cicle electoral". En aquest sentit, ha denunciat "l'ús electoralista" de la corrupció "davant els comicis més importants del moment". Tot i això, Fernàndez ha remarcat que no es pot negar que "hi ha indicis "de "finançament irregular per part de CDC". Una cosa "no pot tapar l'altra", ha sentenciat. 

L'operació s'ha iniciat a les deu del matí per un presumpte delicte contra l'administració pública en el marc de l'operació Petrum II, ordenada pel jutge d'instrucció número 1 del Vendrell, Joan Bosch Mitjavila, i la Fiscalia Anticorrupció. El cas és una derivada de l'operació Petrum sobre corrupció municipal per la qual estan imputats tres membres de la família Sumarroca i que va suposar la detenció de l'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué. En ambdós casos s'investiguen les presumptes comissions que presumptament va pagar la constructora Teyco per l'adjudicació d'obra pública.