diumenge, 6 de setembre del 2015

INTERESSANT XERRADA DE COTARELO A TÀRREGA

És evident, ja no pot negar-ho ningú, que les perspectives de futur dels governs i partits espanyols i catalans és oposat. Cada vegada estan més lluny i cal no gastar esforços en convèncer al contrari perquè el contrari (espanyol) no vol entendre la situació.
Amb aquesta situació hi ha un tancament de files (ideològiques) i sobta escoltar algun intel.lectual espanyol crític amb la situació i obert amb el que passa a Catalunya. Els intel.lectuals espanyols una mica oberts a entendre la situació són pocs: Suso de Toro, Wyoming, per exemple.
Però fins ara no haviem vist un posicionament obert per part d' intel.lectuals espanyols basant-se en la història sense complexos, un camp on es pot veure la feblesa d' Espanya en no poder construir una nació on hi pugués cabre Catalunya, i la impossibilitat dels diferents governs espanyols de superar la mentalitat imperial.
Interessant la xerrada de Cotarelo a Tàrrega, us pengem el vídeo perquè potser resol dubtes a persones que no entenguin la posició espanyola. Gràcies a l' organització també per posar-lo lliurement a youtube.