dimecres, 27 d’abril del 2016

FRACÀS DE CIUDADANOS A VALÈNCIA.

Els Ciudadanos, aquest partit de laboratori espanyol, dissenyat per feina contra Catalunya, ha tornat a evidenciar dues coses: la primera que una de les seves prioritats és desmuntar tot el que es faci que soni a catalanisme i la segona que són incapaços de fer cap mobilització al carrer amb un mínim de quorum.
Ara a València, han hagut de concentrar "ciudadanos" procedents de Catalunya, les Illes o Aragó i tot i així han estat una quantitat ridícula de concentrats, 150 persones. Al mateix temps que feien bo el terme Països Catalans per la procedència dels pocs concentrats. Una altra manera de fer el ridícul, després de les llarguíssimes "converses" per formar govern a Espanya.

 Fracàs de Ciutadans en la concentració contra el catalanisme a València
El regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit que no es tornés a cedir la plaça de bous a Acció Cultural
Vilaweb. La concentració contra el catalanisme convocada per Ciutadans a la plaça de Manises de València ha tingut poc èxit: només ha arribat a aplegar 150 persones. La mobilització és una reacció a la històrica Festa per la Cultura de dissabte a la plaça de bous, organitzada per Acció Cultural del País Valencià. Això s’ha fet evident quan ha parlat el regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, qui ha exigit que no es torni a cedir aquest espai públic a ACPV.
L’acte ha estat organitzat sota l’etiqueta #somoscomunidad, en contra de la utilització del topònim ‘País Valencià’. Hi han assistit els líders de la formació carabassa al Principat –Inés Arrimadas–, a les Illes Balears –Xavier Pericay–, a l’Aragó –Susana Gaspar– i al País Valencià –Alexis Marí. La representació de Ciutadans a la concentració procedent d’arreu dels Països Catalans ha tingut reaccions a les xarxes socials.