diumenge, 22 de maig del 2016

MANI NEONAZI A MADRID (Aquestes sí que són legals).

Que no ens enganyin: aquestes són les manifestacions que els agradaria veure als dirigents espanyols, però les coses no les poden manegar tan lliurement com voldrien.

 MANIFESTACIÓ NEONAZI A MADRID.
La delegada del govern espanyol a Madrid, Concepción Dancausa, prohibia l’entrada d’estelades a la final de Copa al Vicente Calderón al mateix temps que autoritzava una manifestació d’una organització neonazi a Madrid aquest dissabte. La manifestació, convocada pel col·lectiu ultra Hogar Social Madrid, ha començat a la plaça d’Espanya i ha aplegat un miler d’assistents que han cirdat consignes contra els refugiats i contra els immigrats. La policia ha tallat parcialment la Gran Vía madrilenya per a permetre l’avanç de la manifestació, en què hi ha hagut salutacions i simbologia feixista i que ha acabat amb provocacions i aldarulls, i amenaces a la premsa per part dels participants davant de la passivitat policíaca.

1 comentari:

Charnegobarna ha dit...

https://independeciacatalunya.wordpress.com/2016/05/07/independencia-catalunya/#comments
Todos los partidos rechazan la estrategia independentista de Puigdemont , salvo Podem, que sí pero nó. El problema de Podem, que no puede. Puigdemont confía en que el Gobierno que salga del 26-J “ofrezca” una solución. Con 7 de CDC y 8 de ERC, de un total de 173 según encuestas. Ahora no hay Declaración Unilateral de Independencia. De los 18 meses, ni hablamos. Ahora solicitan un referendum, depués del plebiscito perdido por el 48%. Eso sí, Puigdemont está dispuesto voluntaristamente a consensuar los próximos referendum, hasta que salga más del 50%. Derrogarán la ley 222 del Estatut, aprobado por nosotros los catalanes por mayoría, por el cual es necesario 3/4 del Parlament para tocar una coma. El astuto Artur Más, ninguneado, navegando en la sombra. Los burgeses de la new-CDC, de Pujol y Más pactando con ERC y la CUP no se sabe qué. De Pujol a Más y a Puigdemont.
La paliza de indepentistas a unas chicas que promocionaban la roja, es de patriotas. No de NEONAZIS.