dissabte, 1 de març del 2008

CUNÍ, EL "PALMERO" PUIGVERD I ELS QUE PORTEN L´ESTELADA.

CUNí: TAMBÉ ES POT SER PERIODISTA I DIR IMBECIL.LITATS

Com es podia veure en un vídeo difós per internet, patètic, el Cuní ara es treu del barret que es pot ser feixista i dur l'estelada.

Per acabar-ho d'adobar, el "palmero" Antoni Puigverd (un d´aquells que es permet parlar de tot "per sobre del bé i del mal"i que sembla que sap de tots els temes), torna amb la cançoneta del suposat feixisme dels Germans Badia, mite extès durant dècades pel PSUC, i que tota aquesta gentussa té per veritat oficial.

Però què passa en el món mediàtic català? En Basté, en Cuní, l'estaquirot d'en Joan Barril, fent la gracieta de comparar Kosovo amb el Tintin.

Què nois, que teniu por que el comissari Ferran us talli el coll, en el cas de la pública, o el Juliana de torn, en el cas de la privada? O és que féu punts... per si guanya el PP?

I, per contra, ni una paraula sobre l'increment del terrorisme espanyol al País Valencià, oi? L'altre dia van marcar-li una creu gammada a un xicot a Castelló. Heu dit alguna cosa al respecte ? Calleu com el que sou.

A veure si queda clar: el PP és un partit feixista que en qualsevol altre lloc del món ja estaria il.legalitzat. Ningú no se'n recorda de les declaracions del Mayor Oreja sobre el franquisme? Una cosa semblant a Alemanya o Itàlia serien impensables!

Que té 10 milions de vots? I què? També el partit nazi alemany en tenia molts més i no per això deixava de ser nazi.

Cuní, faries bé en tornar a reciclar-te als Estats Units.

*Extracte de l´article relacionat amb el Cuní, del Josep Sort (hitoriador) en el seu Blog.