divendres, 15 de març del 2013

ACLARIMENTS SOBRE UNES ENTREVISTES DEL BARRI DE SANTS.

Fa uns dies vam penjar en aquest bloc una iniciativa que ens va semblar interessant i que es feia al Barri de Sants (Barcelona) i així ho vam exposar.
Ni més ni menys que de la mateixa manera que pengem alguns comentaris, crítiques, entrevistes, fotografies o llibres que no són nostres ni hem publicar nosaltres, però creiem que es mereixen ser divulgats, encara que no siguin persones de la nostra entitat, perquè pot interessar a molts lectors saber de noves iniciatives, crítiques, comentaris... independentistes.
En cap moment ens hem aprofitat de cap entrevista, llibre, video, etc. etc.ni l´hem fet passar com nostra, ni tampoc pretenem ni pretendrem mai dir que nosaltre som els capdavanters de cap iniciativa. Els que ens coneixen saben que no ens pengem "condecoracions". Únicament pretenem divulgar més propostes i arguments independentistes que aportin coses noves.
Ens ha arribat la crítica de l´entitat que fa les entrevistes del barri de Sants (Barcelona), "Sants-Montjuïc per la Independència".
Si cal (nosaltres pensem que no hi ha cap dubte però per si  n´hi ha) i per tal d´evitar suspicàcies, volem dir que:
- nosaltres no tenim res a veure amb aquesta entitat de Sants.
- nosaltres no tenim cap altra motivació que divulgar qualsevol experiència nova sobre l´independentisme o altres aspectes d´actualitat.
- nosaltres no fem nostra cap iniciativa que no ho sigui (i aquesta, evidentment no ho és) perquè tampoc en tenim cap necessitat (ni elctoral ni de cap mena).

La iniciativa sobre les entrevistes de Sants ha estat ja esborrada d´aquest bloc, perquè quedi clar.
De tota manera, com que la iniciativa ens va semblar interessant en el seu moment, afegim un comentari i un enllaç per si algún lector vol llegir-la.

      
"L'entitat Sants-Montjuïc per la Independència està publicant els darrers mesos entrevistes amb persones significades del Districte, en els àmbits laboral, ciutadà, associatiu, educatiu, intelectual, professional, cultural, sindical, polític, ... entrevistes en les que es fa referència com a eix central a la Independència de Catalunya. La tasca que duu a terme Sants-Montjuïc per la Independència és molt important de cara al present i el futur de la nostra nació. Així doncs des de Catalunya, Nació, Independència us recomanem la lectura d'aquestes entrevistes, si voleu,  enllaçant a http://smxi.cat i també a http://smxi.cat/tag/entrevistes . "