dimecres, 30 de juliol del 2014

INFORMES DEL CONSELL DE TRANSICIÓ, PER ANAR PENSANT EN LA FUTURA REPÚBLICA.

Sobre l' entrevista Mas-Rajoy, poc a dir, el guió continua molt previsible. Ens interessa més la feina que es fa a fora per internacionalitzar la independència de Catalunya i a dins per a treballar en l' estructura d' una futura república catalana.
Aprofitem els informes del Consell de la Transició (publicats a diferents mitjans, aquest és de Nació Digital) per a debatre el tema ( i afegir, pensar i aportar millores, ja que en alguns temes hi estarem d' acord i en d' altres no tant) quan es conformi la futura república.


Tots els informes del Consell de la Transició Nacional, a Internet

El Llibre blanc de la independència, en 18 capítolsEl Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) ha enllestit la feina. Aquesta setmana, després de 53 reunions i 1366 pàgines escrites, l'organisme que presideix Carles Viver i Pi-Sunyer va lliurar els darrers 8 informes dels 18 als que es va comprometre per tal d'aclarir i posar negre sobre blanc les solucions als esculls d'un hipotètic Estat català independent. Nació Digital els ha recollit tots en PDF per a la seva consulta, una avançada del que al setembre s'editarà com el Llibre Blanc de la Independència.