dimarts, 14 d’abril de 2015

ABC de Madrid: LA MENTIDA CONTINUA.

No n' han tingut prou aquests dies, els de l' ABC i La Razón, en mentir diariament intentant vincular independentisme i gihadisme.
Ara continuen mentint, en relació a un suposat "cop d' estat independentista". Tots sabem que són mentiders empedreïts. Però ningú els pot dir que això no és periodisme, només fan manipulació política i que els seus directors no són periodistes, només manipuladors?

   L'ABC s'inventa un projecte de cop d'estat ideat per l'ex-batlle de la CUP d'Arenys de Munt

L'article situa una proposta d'alguns caps de llista municipals en el terreny de 'l'independentisme hiperventilat'

El diari ABC publica un article amb el propòsit, novament, d'atacar el procés sobiranista i desprestigiar-lo. Parla d'un suposat pla d'alguns candidats municipals catalans per a fer 'un cop d'estat a Catalunya' després de les eleccions del 24 de maig. L'article diu que la proposta d'alguns caps de llista municipals forma part de 'l'independentisme hiperventilat'.

Allò que el diari titlla de proposta de 'cop d'estat' és un text en què alguns candidats municipals acorden d'incloure en el seu programa electoral el compromís de proclamar la independència a través dels ajuntaments en el cas que el Parlament de Catalunya no faci efectiu un mandat democràtic que doni suport a la creació del nou estat.

El diari posa nom als suposats promotors del text: l'ex-batlle i candidat per la CUP a Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis; l'ex-batlle de Gallifa, Jordi Fornas; i el regidor d'Arenys de Munt i candidat per Solidaritat Catalana per la Independència, Àlex Acero.