diumenge, 8 de novembre del 2015

LA SEXTA I LA VERITAT INFORMATIVA.

Ahir es va donar una noticia per alguns diaris digitals, que potser algú no li va donar gaire importància, però en té molta. Les mentides als mitjans de comunicació no poden ser una cosa de poca importància.
Estem acostumats a informacions on és dóna més importància a una notícia que a una altra, on s' entrevista sempre a uns més que a altres, etc. etc. Però les mentides són una altra cosa. I dir que ha passat una cosa quan és una altra, és greu.
Hauria d' ésser un mínim d' obligat compliment. El cas d' ahir a La Sexta no és una qüestió secundària.



    La Intersindical Alternativa de Catalunya va organitzar una protesta a les portes de la mesa general de la funció pública per reclamar la devolució de les pagues extres i altres reivindicacions laborals. La Sexta va aprofitar l'avinentesa per afirmar que funcionaris de la Generalitat van manifestar-se contra el procés sobiranista (aquest dissabte han retirat l'enllaç) i que aquests demanaven que es defensés la legalitat, a més d'exigir als polítics que no els utilitzessin.

La IAC afirma que la cadena espanyola ha manipulat la informació i ha ofert una notícia falsa. IAC rebla que està plenament "compromès amb l'autodeterminació del poble català. No només això, sinó que hem treballat per a que altres forces sindicals de l'Estat espanyol reconeguin Catalunya com una nació amb dret a l'autodeterminació i a exercir la desobediència si el poble català ho considerés adequat".

El sindicat demana a la Sexta que retiri la notícia i que publiqui una rectificació on s'expliquin els motius reals de la protesta i es demani perdó a tots els afiliats i simpatitzants-.