dilluns, 23 de novembre de 2015

UNA "RAZON" MÉS PER A MARXAR D' ESPANYA...

N' hi ha moltes de raons per a marxar d' Espanya. Però avui n' hem patit una més: la portada d' un diari espanyol i anticatalà, com la gran majoria.
Continuem amb la manipulació descarada, dia sí i dia també, però ara sense cap mínim de decència. Suposem que en Marhuenda (un dels grans manipuladors espanyols, deu haver quedat satisfet).
A veure si marxem d' una vegada.    No és cap novetat la voluntat de diaris com La Razón de vincular l’independentisme amb tots els mals del món. La corrupció, ETA i la sortida del sistema solar en cas d’independència són els recursos habituals. Després d’algunes incursions en la vinculació amb el gihadisme, la portada d’avui del diari dirigit per Paco Marhuenda ha fet un pas més: ‘Islamistes vinculats a Nous Catalans de Mas i Junqueras s’uneixen a l’ISIS’, resa amb lletres grans el diari espanyol. Evidentment, la informació a l’interior és inexistent i s’agafa a la idea que hi ha una desena d’islamistes residents a Catalunya que han viatjat a Síria per afegir-se a les files d’Estat Islàmic. A més, l’editorial de Marhuenda parla del ‘risc de fabricar gihadistes a favor de la independència’.
Com també és habitual, la portada del diari espanyolista ha creat un bon rebombori a les xarxes socials: