dimarts, 3 de novembre del 2015

GARCIA ALBIOL I ELS SOUS IRREGULARS.

Com és que molts personatges públics "s' obliden" d' actualitzar els seus afers econòmics? Per què el sr. Garcia Albiol ens vol donar lliçons dia sí i dia també de "democràcia" i "transparència" i és un mentider? La resposta és òbvia.




 El diputat i ex-batlle de Badalona, Xavier Garcia Albiol (PP) hauria estat cobrant dos sous de manera irregular des del mes de Juliol passat. Un sou com a membre de la Diputació de Barcelona, 6.367 euros bruts mensuals i un total de 14 pagues. I l’altra sou, de 37.000 euros anuals, com a regidor a temps parcial a l’Ajuntament de Badalona. Aquesta irregularitat l’ha anunciada l’Ajuntament de Badalona informa el Diari de Badalona.

Segons la llei, un càrrec públic només pot tenir el sou d’una sola administració pública, tot i que dietes de diverses. Albiol va escollir tenir el sou de la Diputació, a l’espera de tenir el de diputat al Parlament de Catalunya. Però, de fet, des de Juliol té el sou de dos llocs, Ajuntament i Diputació. El regidor d’Hisenda, Josep Téllez, explica que ha demanat a Albiol que ‘aclareixi la seva situació’.

Segons el diari local el PP ‘desconeixia’ la duplicitat i s’ha mostrat disposat a esmenar la situació: ‘Aquest mateix dilluns, Garcia Albiol ha adreçat un escrit a la cap del Departament de Recursos Humans del Consistori demanant que ‘es procedeixi a actualitzar aquesta situació amb la màxima celeritat possible a tots els efectes’, atès que, assegura, ‘es deu a un error administratiu’.