dimarts, 12 d’abril del 2011

DESALLOTGEN ACAMPADA DAVANT DEL PARLAMENT.


Com sempre l´Ajuntament de Barcelona utilitza les normatives ciutadanes quan no li escau el que es manifesta. Però en aquest cas a més a més hi ha en joc la llibertat d´expressió dels ciutadans i ciutadanes.

Mossos i Guàrdia urbana desallotgen Solidaritat de la Ciutadella.

Ahir al vespre, passades les deu, mossos i guàrdia urbana van començar a desallotjar per la força l'acampada que es feia de suport a la votació de la llei de declaració d'independència que avui es debat al parlament.
Els concentrats, entre els quals els tres diputats i nombrosos militants de Solidaritat per la Independència, demanaven que no s'aprovessin les esmenes a la totalitat a la llei, presentades per PP, PSC i Ciutadans, que es votaran demà. La guàrdia urbana féu fora tota la gent que hi havia al recinte, llevat dels tres diputats independentistes, que han passat la nit al parc.

Tant els desallotjats com els diputats han dit que la concentració continuaria avui i demà, fins que no es votin les esmenes. Els tres diputats ja van tenir una topada amb la guàrdia urbana ahir al migdia, que els va instar a mirar de dissuadir els acampats.