dimecres, 22 de juliol del 2009

PP i PSOE AVALEN LA PRESÈNCIA DEL MINISTERI ESPANYOL DE DEFENSA A MONTJUÏC


Els dirigents del PSC- PSOE s´omplenen la boca d´arguments com "Centres per la Pau", però son els que avalen (juntament amb el PP) la continuïtat del Ministerio de Defensa espanyol al Castell de Montjuïc.

Ens agradaria saber com s´explica un "Centre per la Pau" amb uns estatuts que que garanteixen la presència de un Ministerio de Defensa. No veiem cap explicació més que no sigui que el PSOE-PP han forçat la negociació per continuar la seva particular campanya mediàtica a Espanya per tal de convèncer que l´Exèrcit espanyol és un exercit "pacifista" i que només intervé en "actuacions exteriors humanitàries".

El PSC viu en una permanent contradicció, recolzada pel nacionalisme espanyol que intervé sempre que vol.
El Castell de Montjuïc s´hauria d´haver retornat als catalans, sense pactes vergonyosos.
Us posem un enllaç amb la noticia periodística que va sortir fa poc a Vilaweb.


PSC i PP forcen la presència del Ministeri de Defensa al castell de Montjuïc
El ple municipal aprova definitivament els estatuts del nou Centre per la Pau
El ple de l'Ajuntament de Barcelona aprovà ahir definitivament la presència del Ministeri de Defensa espanyol al castell de Montjuïc, mercès als vots del PSC i del PP. Els estatuts del nou Centre per la Pau que s'erigirà al castell ja foren aprovats en primera instància el mes d'abril passat també amb els vots del PSC i el PP, però aleshores es va obrir un període de presentació d'esmenes que ahir es tancà sense cap canvi significatiu.

Enllaç notícia sencera: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3602356