dilluns, 20 de juliol del 2009

VALORACIONS CRÍTIQUES DEL NOU FINANÇAMENT


Per ara no podem treure el marcador de l´expoli fiscal que tenim al costat dret d´aquest bloc. Això sembla evident, perquè en cap moment hi haurà un descens significatiu d´aquest expoli.
Per una altra part, tothom sembla molt content amb el "nou finaçament" (ens estem referint als polítics i mitjans de comunicació). Per això davant tanta eufòria, volem donar veu a les poques veus crítiques perquè pugueu anar construint la vostra opinió. L´adreça la podeu trobar al final del comentari o al propi bloc de l´Elisenda Paluzie.

Paluzie: 'Aquest model de finançament encara és menys transparent'
Segons la degana de la Facultat d'Economia de la UB, la proposta aprovada és igual que la que va fer Solbes el desembre passat
La degana de la Facultat d'Economia de la UB, Elisenda Paluzie (bloc), explica en aquest vídeo que el model de finançament aprovat pel Consell de Política Fiscal i Financera és 'encara menys transparent que no l'actual: 'és igual que el que va proposar Solbes el mes de desembre de l'any passat'. Per Paluzie, que subratlla que el document aprovat per l'estat espanyol no concreta ni xifres ni criteris de càlcul, s'ha fet 'un mal acord multilateral'.

Enllaç notícia sencera: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3610762