dilluns, 6 d’agost del 2012

UNA WEB OFEREIX LES XIFRES DE L´ESPOLI FISCAL MINUT A MINUT.

LES XIFRES DE L´EXPOLI MINUT A MINUT.

 Les xifres de l'espoli fiscal, minut a minut

En la votació al Parlament català sobre el pacte fiscal, el vot de SI (Solidaritat) va ser molt clar i amb visió de futur.

No podem perdre el temps d´aquesta manera amb pactes impossibles (com el pacte fiscal), la resposta de Montoro va ser ràpida i directa, fins  tot Esperanza Aguirre.
Us adjuntem un article que va bé llegir-lo. Perquè l´expoli potser no és el mal de totes les nostres desgràcies, però ens estan prenent el pèl d´una manera abusiva amb l´expoli diari. Clicant l´espolímetre podem veure el dia a dia de l´expoli. Aquest tema ja és un tema que no admet debat, està més que clar que la pertinença a Espanya és un mal negoci per a tots i totes.
Però encara que sigui un tema evident, també cal no recolzar tot el pes de l´independentisme en el tema econòmic (important, però no únic) i no deixar de banda els altres aspectes que carreguen de raó la voluntat de decidir el nostre futur i la voluntat d´independència. 

 'L'espolímetre' és una web que actualitza constantment l'espoli fiscal espanyol.
 Partint de les dades que apunten que cada segon l'estat espanyol espolia 698€ a Catalunya, la web 'L'espolímetre' ofereix tot de dades que mostren minut a minut l'espoli fiscal espanyol. El seu responsable, Jordi Babot, explica que les dades per elaborar aquesta pàgina han estat extretes dels informes del Cercle Català de Negocis. També aporta dades per comparar quantes línies de tren, quants cotxes o quantes primers de futbolistes haurien pagat els catalans amb els diners espoliats; o la part de les retallades que es podrien cobrir. (publicat a diferents mitjans digitals i blocs).