dissabte, 8 de desembre del 2012

EL MASSOQUISME DE CONTINUAR A ESPANYA.

Aquests dies el massoquisme català augmenta: per una part els militars diuen que hi ha una part important del sector que estarien d´acord amb una intervenció a Catalunya i per l´altra més de la meitat de subvencions del Ministerio d´Exteriors i Cooperació va a parar a la FAES (aquesta "fàbrica d´idees" que té idees per anorrear Catalunya).És normal que continuem subvencionant majoritàriament  la fundació de l´Aznar, Wert i Acebes per exemple ?


La FAES, la fundació que més ajudes rep de l'Estat amb diferència

José Maria Aznar en una imatge d'arxiu. Foto: Faes

Nació Digital. 
El Ministeri espanyol d'Exteriors i de Cooperació ha repartit 899.798,07 euros entre les diverses fundacions dels partits polítics amb representació parlamentària, segons publica avui el BOE. Aquestes subvencions busquen que aquestes organitzacions desenvolupin programes per tal de promoure la democràcia i la consolidació dels partits polítics.

La repartició, però, no ha estat equitativa. La FAES, dirigida per José María Aznar, s'ha endut el tall de pastís més gros: 529.849,88 euros, més de la meitat del pressupost aprovat. Amb aquests diners, la fundació desenvoluparà tres programes per tal de promoure "la llibertat, la democràcia i els drets humans ens els països en via de desenvolupament, fent més forts els partits polítics" d'aquests països.

La fundació Ideas, del PSOE, ha obtingut una ajuda de 238.510,39 euros, mentre que la fundació Rafael Campalans, del PSC, només n'ha obtingut 36.000. Una xifra similar a la que s'ha atorgat a la fundació de Convergència Democràtica de Catalunya, la Catdem, que ha obtingut gairebé 33.000 euros per a desenvolupar els seus projectes.

La fundació d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Josep Irla, és una de les que menys diners ha obtingut: un total de 4.936,49 euros. D'altra banda, la fundació Sabino Arana, del Partit Nacionalista Basc (PNB), ha estat subvencionada amb 16.454,97 euros.