dilluns, 24 de desembre del 2012

SOLIDARITAT CAMINA AMB PAS FERM CAP AL CONGRÈS DE VIC.

BONES FESTES.
Sabem que el futur proper no serà fàcil. Hi ha dos objectius importants que haurem de treballar permanentment fins aconseguir-los: la independència del nostre país i la independència d´aquests poders econòmics i financers actuals que ens estan escanyant.
Continuarem i estem segurs que acabarem aconseguint-los.
La independència del nostre país, malgrat tot, la tenim més prop que fa uns anys i hi ha unes entitats, organitzacions i partits polítics que han aconseguit que sigui el tema de debat al carrer i al Parlament.
Ningú pot negar que un d´aquests partits ha estat Solidaritat, amb pocs recursos econòmics i humans ha fet molt en poc temps.
Els catalans i catalanes no podem prescindir d´un partit així, que a més a més és necessari perquè els acords CIU-ERC arribin a fer-se efectius.

Solidaritat camina amb pas ferm cap al Congrès de Vic (Osona) el 26 de gener del 2013. Endavant.

 
Solidaritat celebrarà el seu segon Congrés Nacional el 26 de gener
El Consell Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) s’ha reunit a Barcelona aquest dissabte, 22 de desembre i ha acordat convocar el Segon Congrés Nacional.
Després de sentir els informes del president, Toni Strubell, i del secretari general, Uriel Bertran, els consellers i les conselleres han aprovat el reglament del Segon Congrés Nacional i han acordat celebrar-lo el proper 26 de gener, a Vic.
Aquest Congrés Nacional culminarà el procés de reflexió que està duent a terme Solidaritat i que ja ha inclòs la celebració, a tot el territori, d’assemblees obertes a adherits i simpatitzants. Per fer-ho, el Congrés Nacional debatrà i aprovarà les ponències que marcaran el treball de Solidaritat en els propers temps. Roger San Millán i Núria Cadenes coordinen la redacció de les ponències organitzativa i política, respectivament, una tasca que és oberta a la participació dels consellers nacionals.
També s’escollirà una nova Executiva Nacional, mitjançant, com sempre es fa a Solidaritat, el sistema de llistes obertes.