dilluns, 15 de juliol del 2013

DENÚNCIA AL GOVERN ESPANYOL PER VENDRE ARMES AL MARROC.

Un rei caçador d' elefants que torna a l' Àfrica, quina novetat !
Una denuncia d' entitats i associacions civils espanyoles contra un govern (PP) que ven armes i vehicles militars al Marroc. I suport total del PP i del PSOE al rei feudal-religiós del Marroc. Tant que diuen que estan enfadats, però en això (i altres coses) s' entenen molt el PP i el PSOE.
I en Duran? suposem que també ha anat al Marroc amb la comitiva espanyola.
Quina colla !!!    
Quin tip de fer el ridícul. No en tenen prou amb l' afer "Evo Morales" que els ha enemistat amb set països de l' Amèrica Llatina, ara fan un viatge de reverència a un rei feudal (això sí "comendador de los creyentes") que mantè al seu poble entre la repressió i la misèria. I entretant, que es fotin els sahrauís als camps de refugiats.
Quina colla !!!

El govern espanyol, denunciat per vendre armes al Marroc

Segons les entitats civils que van als tribunals, el regne alauita les usa per reprimir el poble sahrauí

, Madrid (Nota breu de Nació Digital).

Representants de CEAS-SAHARA, Justícia i Pau, l'Associació de Juristes Andalusos pel Sàhara (AJASAHARA), l'Observatori Asturià de Drets Humans per al Sàhara Occidental i l'Observatori Aragonès per al Sàhara Occidental s'han concentrat aquest migdia a la porta del Ministeri d'Economia i Competitivitat amb l'objectiu d'interposar una denúncia per paralitzar les exportacions de nous vehicles militars amb destinació a Marroc.

En aquesta denúncia s'inclouen proves que el regne alauita està utilitzant aquest material per a la repressió del poble sahrauí, cosa que converteix la transacció comercial en il·legal segons la normativa espanyola i els tractats internacionals contra la venda d'armes subscrits per l'Estat espanyol. La denúncia coincideix amb el viatge oficial del rei d'Espanya al Marroc.