dimarts, 10 de setembre del 2013

11-S: CAL LA PRESSIÓ DE TOTHOM CAP A LA INDEPENDÈNCIA.

Aquest 11 de setembre cal que donem suport a la formació de la Via Catalana i el suport als/les que en un territori difícil comencen la via al País Valencià.
Demà hem de fer entendre que definitivament estem deixant els conceptes "autodeterminació" "consulta"  o "lliures". Aquests conceptes la nostra població ja els té assumits i interioritzats. Ara cal un missatge clar per a Europa: "independència", "referèndum", "Data i pregunta".
Però, compte amb la pregunta i amb les "negociacions amb Madrid" (termes que s' utilitzen als mitjans de comunicació). Sembla que les "negociacions" van en el sentit de posar una pregunta amb tres (o més) respostes o diferents preguntes.
Compte¡ Els referèndums han de ser CLARS. Si hi ha moltes respostes no n' hi ha cap que passi els 50 %, qualsevol resposta guanyadora mai serà majoritària i això obrirà el pas als especuladors que diran que han guanyat, havent perdut.
Només remarquem una cosa: Els referèndums importants tenen preguntes clares i respostes clares (2 respostes), mireu els exemples que vulgueu. I segona qüestió: que no ens ensarronin, una altra vegada, només cal repassar la història recent de les relacions Catalunya-Espanya i veureu molts, MOLTS exemples de "solucions negociades". COMPTE ¡

Catalunya, Nació, Independència, participem en els actes unitaris que estan en aquest espai: Matí al Fossar de les Moreres, tarda a la Via Catalana i vespre a la Manifestació.

El Cartell del Fossar és aquest. Hi ha moltes persones que, amb molt bon sentit, han anat a l' Ebre, però mantenim els actes de Barcelona tal com estaven programats. Cal la participació de tothom, en els llocs on siguin. TOTHOM ÉS NECESSARI, ARA MÉS QUE MAI, al lloc on sigui cadascú.