dijous, 5 de setembre del 2013

SOLIDARITAT AMB LA VAGA INDEFINIDA A LES ILLES A PARTIR DEL DIA 13.

Uns companys i companyes ens envien aquest correu.
Veient l' atac frontal contra la llengua que es va perfilant en molts dels nostres territoris, la millor forma de solidaritat és difondre el seu missatge. Tots hem de saber que la dignitat de la nostra cultura i llengua, ara mateix, l' estan mantenint a les Illes.
No estaran sols.



  ADREÇAT ESPECIALMENT A DOCENTS I CENTRES ESCOLARS DE TOTS ELS TERRITORIS DE PARLA CATALANA.
ENLLAÇATS PER LA LLENGUA fa una crida específica a mestres de tots els territoris de parla catalana per tal que el dia 13 de setembre a les 12:00 h del migdia facin una aturada de 15 minuts en suport de les mobilitzacions i la vaga indefinida que hauran iniciat les companyes i companys de les Balears i Pitiüses.
Així mateix animem a penjar-nos llaços amb les quatre barres a les solapes, perfils de les xarxes socials així com a les façanes dels Centres Educatius.

Missatges de suport al sindicat STEI-i (Normalització Lingüística):catala@stei-i.org

més informació [+]

CRIDA D’ENLLAÇATS PER LA LLENGUA A LA SOLIDARITAT DELS PAÏSOS CATALANS
ENLLAÇATS PER LA LLENGUA es solidaritza i dóna suport a les companyes i companys de les Illes que aquesta tarda han votat per la vaga indefinida a partir del proper 13 de setembre.
Recordem que el procés que ha portat la comunitat educativa de Balears a la vaga indefinida ha estat la imposició per part del govern balear del decret del Tractament Integral de Llengües, que arracona el català, sumat a què tres directors de Maó quan es negaren a aplicar el programa seguint els acords sobirans de llurs Consells Escolars, foren expedientats i suspesos de feina i sou amb la negativa afegida de no permetre’ls-hi tant sols exercir com a docents.
ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, preocupats per la magnitud i la virulència de l’atac que sofreix la llengua tant a les Illes com al País Valencià - recordem les recents campanyes #Stopalavalencianofòbia i #Vullestudiarenvalencià - però també a la franja amb el LAPAO, reclamem la solidaritat de tots els territoris amb aquelles i aquells que amb la seva lluita dignifiquen la llengua pròpia dels Països Catalans.
Mentre esperem per demà al matí un comunicat des de les Illes,
ENLLAÇATS PER LA LLENGUA fa una crida al conjunt del Països Catalans a preparar-nos no només per fer costat de manera activa a les reivindicacions illenques amb comunicats, escrits, mobilitzacions i enllaçades arreu dels Països Catalans, sinó a organitzar-nos per fer-los arribar el nostre suport econòmic a través dels comptes que ens comuniqui el comitè de vaga.