divendres, 10 de gener del 2014

UNA ACTIVISTA ES LLIGA AMB UNA BOSSA AL CAP A TARRAGONA.




Els partits unionistes espanyols utilitzen tots els trucs i maneres al seu abast perquè no es faci un referèndum a Catalunya. Res de nou, ja ho sabiem.
Els seus dirigents diuen des de Madrid i des de Barcelona (però no quan van a Brussel.les, Berlin o Londres) que "la consulta no es farà".
Al mateix temps obren una campanya per impedir que es pugui organitzar un referèndum cridant als alcaldes que no cedeixin el cens electoral dels seus municipis (per tant no deuen tenir tant clar que "no es farà"). I alguns alcaldes cauen a la pesada (com el de Tarragona).
Cal dir que hi ha alcaldes que no són independentistes que han entès perfectament que no es pot negar a la població de fer una pregunta i votar-la i per tant cediran el cens (com el d' El Vendrell), té la seva lògica.
El que no entenem és que l' alcalde de Tarragona caigui en el parany i agafi de companys de viatge al PP (amb el descredit creixent dels seus dirigents i tots/totes els implicats/es que surten dia sí i dia també, especialment a la proper País Valencià) o que agafi de companys de viatge als Ciudadanos (lerrouxisme reciclat que demana a Rajoy mà dura contra el govern català).
L' alcalde de Tarragona, Ballesteros, s' ha posat en un bon embolic i ha agafat mals companys de viatge (no ens estranya si segueix al seu dirigent, el sr. Navarro).
Avui ja ha tingut un primer tast del dur que pot ser l' any si no canvia d' orientació. La Jill Love ha protagonitzat una protesta en ple centre de la ciutat, amb el suport d' Els Verds.


Una activista es lliga amb una bossa al cap a Tarragona a favor de la consulta.

(de Vilaweb). L'activista Jill Love s'ha lligat avui amb una bossa al cap davant l'ajuntament de Tarragona per demanar al batlle, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, que cedeixi el padró per al cens de la consulta del 9 de novembre. Amb aquesta acció, impulsada pels Verds i que ha tingut el suport de la CUP i de l'ANC, l'activista ha simbolitzat l'ofec que pateix Catalunya pel fet de no tenir permès l'exercici del dret de decidir. En l'acció de protesta, duia un cartell amb l'escrit 'Catalunya s'ofega. Senyor alcalde, no ens negui el dret de decidir el nostre futur' i amb els logotips d'els Verds i de Love Revolution.