dissabte, 28 de març del 2015

CATALUNYA CONTINUARÀ ENDAVANT MALGRAT MONTORO.


El ministre d'Hisenda i Administracions Publiques, Cristóbal Montoro, assegurava que Catalunya creixeria més si la Generalitat "es dediqués al que s'ha de dedicar".
Faria riure una mica, si no fos que s' ho creu i tot quan ho diu i a més a més ens vol donar lliçons a nosaltres. Qui s' ha cregut qui és el Montoro?
Que vagi reflexionant en aspectes com: quins són els estats amb infraestructures més deficitàries del mon? quins són els estats amb un índex d'atur més disparat ? quins són els estats amb un frau fiscal més alt? I amb una percepció ciutadana més negativa sobre els polítics?  
PoTser també caldria pensar com és que alguns ajuntaments governats pel PP o pel PSOE tenen un endeutament tan alt i perquè "comunidades autónomas" governades pel PP estan tan endeutades (suposem que no cal dir els noms) o perquè la ciutat de Madrid (governada pel PP) està 7 vegades més endeutada que Barcelona. I sembla que a Madrid no tenen cap procés sobiranista al cap.
També caldria que fes una reflexió a veure de quin partit són el percentatge més alt de persones imputades en frau fiscal a Espanya? I amb quin partit tenen relació els majors defraudadors econòmics espanyols?
Que pensi també perquè han posat aquests marges d' endeutament i de com està tractant les administracions estatals, autonòmiques i municipals, potser s' adonarà que "todos NO somos iguales". I per si és poc, no hi ha cap intent de canviar l' espoli contra els catalans i catalanes.

Catalunya continuarà endavant, Sr, Montoro, malgrat vostè, malgrat el PP i malgrat els Governs espanyols (de qualsevol signe).