dimecres, 23 de novembre del 2011

S.I. DONA SUPORT ALS INSUBMISOS FISCALS CATALANS.


Solidaritat demana que sigui l’Agència Tributària de Catalunya qui recapti tots els impostos, i que els diners obtinguts es destinin, íntegrament, als departaments de Salut, Ensenyament i Ocupació · També promou el suport als insubmisos fiscals catalans

Solidaritat Catalana per la Independència ha presentat una Proposta de Resolució per a demanar al Parlament i al Govern de Catalunya que liderin l’objecció fiscal i que els impostos recaptats per l’Agència Tributària de Catalunya es destinin íntegrament a incrementar els pressupostos dels departaments de Salut, Ensenyament i Ocupació. SI també els demana que es posin al costat de ciutadans i empreses que decideixin fer insubmissió fiscal. Una iniciativa que ja han anunciat dos ciutadans de Siurana, als quals el diputat de SI, Alfons López Tena, n’ha fet un reconeixement explícit.

El diputat ha fet referència a les últimes declaracions fetes pel Partit Popular anunciant que no hi haurà pacte fiscal i que intervindrà els comptes de la Generalitat. Per la qual cosa ha demanat “que la resposta sigui «Ni un cèntim a Espanya» i que els diputats assumeixin el deure cívic i patriòtic fent “un pas endavant".

SI insta el Govern de la Generalitat que, a partir de l’1 de gener de l’any vinent, no ingressi a la Hisenda i la Seguretat Social de l’Estat espanyol els diners corresponents al pagament d’impostos, retencions, taxes i cotitzacions socials per part del Govern de la Generalitat i de tots els organismes i empreses que en depenen. Alhora, que es faci càrrec dels diners corresponents al pagament d’impostos, retencions, taxes i cotitzacions socials per part de la resta d’administracions públiques de Catalunya (ajuntaments, consells comarcals, Conselh Generau d’Aran i diputacions), així com també que es posi al costat dels ciutadans i les empreses de Catalunya.

En el mateix sentit, insta el Parlament de Catalunya a no ingressar a l’Agència Tributaria del Ministeri d’Economia i Hisenda ni a la Seguretat Social de l’Estat espanyol els diners corresponents al pagament de les retencions de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) ni les cotitzacions socials corresponents als Diputats del Parlament de Catalunya, així com al personal a càrrec del Parlament de Catalunya.