dimecres, 26 de setembre del 2012

SOLIDARITAT I LA DENUNCIA CONTRA ELS MILITARS ESPANYOLS.

Feia dies que no hi havia tantes noticies com ahir: CiU convocant eleccions anticipades, el PSC recorrent a l´absurd federalisme, els altres partits adaptant-se a la nova situacio electoral. I el Govern espanyol?
Doncs, com sempre, intentant posar el discurs de la po al cos dels catalans i catalanes: que si un enfonsareu economicament, que si sortireu de la UE, que si tot el que fessiu seria il.legal (tant se val que sigui consultes, com declaracions d´ independencia com federalisme, des d´alla no en volen saber res de res), i nomes faltaven els militars que amb tants segles no han entes que ells no son una entitat autonoma de l´estat que diuen que representen i amenacen a "intervenir".

Solidaritat (S.I.) ha fet una denuncia a la Fiscalia, la resposta com sempre, i Alerta Digital passats de voltes:

 

Demanen acabar amb el «canalla de López Tena»

López Tena, aquest dimarts al Parlament Foto: ACN

"Que alguien pare a estos canallas: López Tena llama 'delincuentes' a los militares que defienden la ley y pide que 'se pudran en la cárcel'". Amb aquesta frase, el diari Alertadigital.com -en el qual escriu amb fruïció el coronel Alamán partidari d'aturar les vel·leïtats independentistes amb l'exèrcit- editorialitza sobre la decisió dels diputats de Solidaritat Catalana per la Independència de denunciar a la Fiscalia l'Asociación de Militares Españoles. La denuncia registrada aquest matí pel diputat solidari Alfons López Tena demanava actuar contra aquesta entitat per amenaçar amb una ofensiva militar el procés català .
(noticia N. Digital).