diumenge, 14 de setembre del 2008

ACTUALITZACIÓ DE LES ESTELADES ALS MUNICIPIS CATALANS L´11 DE SETEMBRE

El dia 10 de setembre els ajuntaments catalans que posarien l´estelada als seus balcons estava al voltant dels 100 ajuntaments.
El dia 11 no vam poder actualitazar dades, però les actualitzem ara encara que sigui tard, per fer justícia als ajuntaments que es van afegir el darrer dia. En total, doncs, 116 ajuntaments. Pensem que va ser un exit d´aquesta campanya simbòlica, però necessària, que va crear contradiccions també necesàries en molts ajuntaments del nostre país (Vilafranca, Girona, Vic, Reus, etc.) . El debat va ser obert tant en els que s´hi va posar com en els que no.

Aquest és el llistat dels darrers municipis que es van afegir.

A tots ells (als 116), ENHORABONA, per la valentia i per les ganes de sortir d´aquesta foscor
política (políticament correcta, és clar) que ens toca viure.

Aquests nous municipis van ser: Jorba (Anoia), Prats de Rei (Anoia), Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), Santa fe del Penedès (Alt Penedès), Calders (Bages), Talamanca (Bages), Sallent (Bages), Santa Maria d'Oló (Bages), Riudecols (Baix Camp), Perelló (Baix Ebre), Alòs de Balaguer (La Noguera), Sant Boi de Lluçanès (Osona-Lluçanès), Rasquera (Ribera d'Ebre), Alcanó (Segrià) i La Fatarella (Terra Alta).

Aquestes poblacions s'han afegit a les més de 100 que fins ara havien anunciat que penjarien la bandera independentista a la façana dels seus ajuntaments, de manera que la xifra ha arribat ja als 116 ajuntaments.