dimecres, 17 de setembre del 2008

PROBLEMES PER AL "MAESTRO" GUERRA A BARCELONA.

Fa uns dies l´ex-vicepresident espanyol Alfonso Guerra deia que "no podia ser que els alumnes li diguessin el que havia de fer al "mestre" (referint-se als del PSC en relació a la línia del PSOE.

Ara resulta que el "mestre" té alguns problemes a Barcelona, amb persones que el critiquen. Aquest home encara no sap que no es pot anar de prepotent per la vida. Posem la noticia a continuació:

Dos independentistes irrompen en una conferència de Guerra per reclamar prou ingerències amb l'estatut
Exhibeixen pancartes signades per la plataforma Pel Dret de Decidir
Dos militants independentistes van irrompre ahir al vespre en una conferència de l'ex-vice-president espanyol i president de la comissió constitucional del congrés, Alfonso Guerra, amb pancartes de la plataforma Pel Dret de Decidir (PDD) amb el lema 'Ni Guerra ni el TC decidireu en contra del nostre poble. Prou ingerències'. Van ser desallotjats d'immediat, entre alguns crits de 'nazis' i 'pallassos' del públic, mentre que Guerra els va titllar d'intolerants.L'ex-vice-president espanyol era a punt de començar una conferència al teatre Romea de Barcelona sobre 'La política cultural de la II República'. Va dir: 'Un esperit d'intolerància semblant [al dels dos manifestants] va acabar amb la República de la que els parlaré. La intolerància sempre està en petits grups a totes les parts del món.' Durant la conferència, va fer una defensa aferrissada de la política cultural de la II República espanyola: 'Era per als seus principals protagonistes un projecte cultural, que comprenia tant la concepció elitista d'Ortega, com els ateneus llibertaris'. Va congregar un auditori d'unes 300 persones, entre les quals hi havia el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, i el batlle de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz