dissabte, 27 de desembre del 2014

COMENTARIS: EL REI, PODEMOS I CiU.

No entenem la dèria dels mitjans de comunicació per "Podemos", aquests dies amb enquestes a tort i a dret dient-nos que pugen tant que fins i tot són guanyadors o segones forces a "Espanya i a gairebé totes les autonomies".
Abans de res, això fa pinta de muntatge, només s´han presentat a unes eleccions i han obtingut uns bons resultats (tenint en compte que es presentaven de nou). Res més. No recordem cap altra formació nova que hagi tingut tanta presència mediàtica com aquesta.
No cal dir res més. Sembla una operació de la mateixa "empresa" que canvia un rei vell i impresentable per un rei nou i jove que FA EL MATEIX DISCURS VELL DEL SEU PARE. No us estranya que l' aplaudeixin el PP, el PSOE, els Ciudadanos i els sembli bé a "Podemos" ?
La mateixa "empresa" està renovant el vell PP-PSOE per canviar-lo per un nou i jove "Podemos", però als catalans el discurs sobre Catalunya ens sembla vell.
És un discurs vell, NOSALTRES JA NO VOLEM REFORMAR ESPANYA, ni canviar la Constitució espanyola. Només volem fer el nostre camí. Bon vent i barca nova.

Avui Rull (CiU) ataca "Podemos", no ens sembla bé ni malament. Només demanarem als que poden convocar eleccions que les convoquin i vagin per feina. Menys paraules.

Per tancar aquesta entrada, només us afegim l' acte d' ahir al Palau de la Música.
Això és Catalunya real i no l' especulativa Sanchez-Camacho. El que volen els ciutadans/es catalans/es votar i marxar d' Espanya i això és una realitat, les demés coses sí que són especulacions unionistes.

    

Les imatges que no s’han vist a TV3: castellers alçant estelades al Palau

VILAWEB. El final del concert de Sant Esteve de l’Orfeó Català ha estat un dels moments més emotius. Un cop ja s’havia cantat per primera vegada el ‘Cant de la Senyera’ i ja s’havia emés el moment per la retransmissió en directe que ha fet TV3, la connexió ha acabat, però hi ha hagut un bis de la cançó i, a continuació, el Palau de la Música a esclatat amb crits d'independència. A més, els quatre pilars dels Castellers de Vilafranca s'han muntat per segon cop i, en aquesta ocasió, les quatre enxenetes han subjectat quatre estelades.