dissabte, 6 de desembre del 2014

ELS UNIONISTES TENEN MALA PEÇA AL TELER.

Als espanyols, les celebracions de la constitució a Catalunya no els surten com esperaven:
primer un acte acadèmic a l' Illa Diagonal, amb tots: UPyD-Ciudadanos-PP i psc-PSOE,  tots juntets i amb 500 persones. És evident que els 5 milions (del discurs de la Sanchez-Camarga) que no van anar a votar, tenien coses millors per a fer.

Avui la manifestació en defensa de la constitució al carrer, amb només 300 persones, acaba de deixar clar que l' unionisme a Catalunya té mala peça al teler (encara que vagin junts).
És el seu problema, nosaltres hem de resoldre els nostres: quines "estructures d' estat" hem creat? com és que no recaptem els diners nostres en una agència tributària pròpia? com és que davant la indiferència general sobre la Constitució, alguns catalans estan obsessionats en reformar una constitució que ja no vol ningú? què esperem per fer una constitució catalana i legislar-nos nosaltres mateixos? com és que fa 2 setmanes que tothom debat sobre una cosa tan intrascendent com si hi ha d' haver llistes úniques, unitàries, dues llistes o tres llistes? No tenen res més a fer els polítics?

El punt interessant, el va posar el Wyoming, en una entrevista (comentava l' Strubell) va dir que:
1) Que si la Constitució no admet que la gent decideixi (Catalunya, Canàries), com es pot dir que sigui una constitució democràtica?
2) Que si Bankia volgués, podria fer que el PSOE entrés en fallida en 10 minuts (pel cabàs de milions que li deu).
Com sempre el Gran Wyoming ens alegra el dia als catalans i catalanes, dient (també com sempre) "veritats com a punys".

1 comentari:

Unknown ha dit...

Tot un crack el wyoming, des de la comunitat de independencia de catalunya sempre l'hem apoyat.
Salut!!!