dimarts, 26 de juny del 2012

S.I. DEMANA A CIU QUE NO ACATI LES SENTÈNCIES DEL SUPREM



S.I. , igual que altres organitzacions, entitats i col.lectius, ha lamentat la sentència de la justicia espanyola.

Concretament el diputat Uriel Bertran ha lamentat que “fa temps que des de Solidaritat avisem que aquest és el camí emprès per les instàncies judicials espanyoles i el govern PP per anorrear el català de tots els àmbits públics mentre que el Govern de la Generalitat s'ha fet l'orni i no ha volgut assumir la crua realitat del que ens ve al damunt”. 
Per tot això, el diputat independentista ha demanat “solemnement” al Govern de CiU que “digui públicament que no acatarà totes aquestes sentències que pretenen acabar definitivament amb el model d'immersió lingüística i treballi per assegurar que el català sigui la llengua de cohesió de la societat catalana”. Bertran ha estat contundent en aquest sentit i ha refermat aquest posicionament amb un “ni un pas enrere amb el català a l'escola, ni un pas enrere amb el què hem lluitat per aconseguir tenir aquest sistema i ni un pas enrere amb la caverna judicial espanyola i el govern espanyol del PP que volen liquidar la immersió lingüística”. 

Finalment Bertran ha fet públic que “des de Solidaritat convoquem dimecres a les 19:30 a la Plaça Sant Jaume per expressar el rebuig a aquestes sentències i demanar al govern de CiU que no les acati”. “No tenim perquè suportar l'alteració del consens democràtic entorn de la immersió” ha reblat Bertran.