dissabte, 1 de juny del 2013

NECESSITEM REPRESENTAR-NOS NOSALTRES MATEIXOS A L' EXTERIOR (NO PODEM CONTINUAR REPRESENTATS PER ESPANYA).

De la mateixa manera que una de les maneres de no perdre el temps amb discusions lingüistiques (i potenciar l' escola pública catalana) és tenir un estat independent i que l´ùnica manera de no haver d' anar a demanar engrunes econòmiques a Madrid, és tenir un estat independent.
També l'única manera de no fer el ridícul internacionalment és tenir un estat independent i ser nosaltres mateixos.
Amb el Garcia-Margallo es dona el mateix cas que amb gairebé tots els ministres espanyols anteriors, posen davant la ideologia (imperialista-liberal-espanyola) davant dels raonaments lògics. L' actuació de Garcia-Margallo en contra del govern de Veneçuela, de Cuba o ara dels kosovars, és senzillament redícul.
Una actuació ridícula darrera una altra: retirar de les competicions europees al Barça i al Madrid pel tema de Gibraltar. Sort en tenim que a Europa ja no se' ls prenen seriosament.

Necessitem no estar representats per elements d'aquest país veí.  

Espanya veta que metges kosovars vinguin a Barcelona

Quinze facultatius no podran participar en un congrés d'Anestesistes perquè l'amabaixada espanyola a Macedònia no els ha donat el visat


El govern espanyol no ha permès que quinze metges kosovars puguin participar al Congrés Europeu d'Anestesiologia, que se celebra de l'1 al 4 de juny a Barcelona. Espanya no reconeix Kosovo i l'ambaixada espanyola a Skopje (Macedònia) ha denegat el visat als quinze anestesiòlegs sense que la societat europea d'anestesiologia ni la societat catalana hagin pogut convèncer la cònsol, segons informa Catalunya Informació.   
El president de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Jaume Canet, ha detallat que la cònsol de l'ambaixada espanyol a Macedònia ha justificat la denegació del visat perquè no es complia cap dels requisits: raons humanitàries, interès d'Espanya o compliment d'algun assumpte oficial.

Tot i insistir Canet que es tractava un congrés científic, l'ambaixada espanyola a Macedònia es va rentar les mans i va assenyalar que només podrien donar el visat si tenien l'ordre directa del ministeri d'afers estrangers a Madrid.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de la Societat Catalana d'Anestesiologia i cap d'anestèsia de l'Hospital Germans Trias i Pujol ha afirmat que es van dirigir al ministeri però encara no han rebut resposta. "Per tant, aquests quinze anestesistes kosovars han perdut els diners de la inscripció i de tot plegat i no vindran", ha lamentat Canet, que també ha criticat la no implicació de la Societat Espanyola d'Anestèsia. "Va dir que no entrava dins de les seves obligacions i que preferien no ficar-s'hi", ha finalitzat el president de la Societat Catalana d'Anestesiologia.