divendres, 12 d’abril del 2013

DISSABTE 13, ESTELADA GROSSA AL BARRI DE SANTS (BARCELONA).

Uns amics del barri de Sants (Barcelona) ens han fet arribar aquest missatge, que ara us pengem, ens agrada que als diferents barris i comarques catalanes es facin actes i a nosaltres poder-los ajudar a difondre.
Que vagin molt bé els actes de demà i també els diferents actes convocats el 14 d´abril en record de la proclamació de la REPÚBLICA CATALANA.
Fins i tot hi ha actes convocats a la Plaça Sant Jaume, on Francesc Macià va fer la proclamació.

Dissabte 13 d´abril:

  
Dissabte que ve, festa grossa....


...amb estelada grossa

No creiem que ningú ens pugui qualificar d'exagerats si afirmem que els nostres barris no serien el que son, sense la feina que des de fa més de quaranta anys a dut a terme el Centre Social de Sants.
Espais com el Parc de l'Espanya Industrial, Cotxeres, Vapor Vell, Can Batlló, és ben segur que haurien estat víctimes de l'especulació urbanística sense el treball continuat, no sempre agraït i mai fàcil d'aquesta entitat.
El local d'Olzinelles, 30, ha servit d'aixopluc a  aquestes i mil lluites més i per això és un orgull per nosaltres que a partir d'aquest dissabte la seva façana llueixi de forma indefinida l'estelada més gran de Barcelona.

És per això que us convidem a tots a assistir-hi i compartir amb nosaltres i amb els companys i companyes del Centre Social, de la CAL i de la Comissió de Veïns de la Bordeta, aquest acte.

Fins dissabte!!

Si et vols comunicar amb nosaltres o no vols rebre més informació:   smxind.info@gmail.com
Pots consultar totes les activitats en aquest enllaç     http://smxi.cat/?page_id=50

SANTS-MONTJUÏC PER LA INDEPENDÈNCIA
Assemblea territorial de l'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (ANC)
www.smxi.cat