dilluns, 8 d’abril del 2013

El CNI I EL PLA PER A "NEUTRALITZAR" EL PROCÈS A CATALUNYA.

Després d' omplenar-se la boca dient que farien un pacte per treure de l'alcaldia de Badalona l' alcalde del PP, no només no ho van fer, tot el contrari van treure de l´alcaldia de Gallifa l´alcalde independentista Fornàs.
No sabem si CiU (o UiC) juguen en el nostre equip o en l' equip contrari, no sabem si tenen un pacte secret amb el PP o no ( TV3, Catalunya Ràdio, Gallifa, control de la insubmissió fiscal ...), no sabem si hi ha un pacte secret a tres bandes Monarquia-PP-CiU (bufet Roca Junyent defensant la "infanta").
Hi ha massa coses que no sabem.
En canvi n' hi ha d' altres que sí que sabem i són greus: el CNI es gasta els nostres diners en contra nostra, Bankia és un gran forat que es tapa amb diners de tots, les infraestructures principals d´aquest país estan majoritàriament en mans espanyoles, impediran de la manera que sigui que nosaltres siguem independents ...
Fa dies que ho estudien, i tenen plans B i C. El que tampoc sabem és si nosaltres tenim pla B, o ni tan sols si tenim pla A.
Compte ! No ens queda més remei que marcar de prop al Govern de la Generalitat, els nostres polítics i la política catalana i espanyola, com si fossi un partit de futbol.
Ells no s' estan de tonteries i no permetran que ens moguem. No podem badar.
  

El CNI va proveir 10 milions per «neutralitzar» el procés

El pla “Horizonte Después” és l'informe els serveis secrets van preparar per si de cas Artur Mas assolia 70-72 diputats el 25N (de Nació Digital).



"L'objectiu immediat era neutralitzar el projecte separatista a Catalunya. Per això va néixer Horizonte Después" així ho recull el setmanari Interviú d'aquesta setmana de la mà d'un dels coneixedors d'un document de més de cinc-centes pàgines i que tindria un pressupost de 10 milions d'euros.

 L'informe, sempre segons Interviú, es guarda a pany i forrellat en una de les cambres cuirassades de la seu central del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), els serveis secrets espanyols, i va estar coordinat per un "un coronel de la Guàrdia Civil adscrit al servei i destinat a Barcelona", contemplant l'endemà del 25N si Artur Mas assolia entre els 70-72 diputats i posava en marxa el procés.

Segons "Horizonte Después", el projecte per aturar el procés sobiranista tenia tres fases. Com a primera, més presència de periodistes unionistes als mitjans de comunicació. En conseqüència "regar" de diners públics mitjans espanyolistes que es publiquen a Catalunya. I, en tercer terme, consistia en treure de l'armari dossiers i informes en poder dels serveis d'intel·ligència i d'informació de diferents cossos policials.