divendres, 29 de novembre del 2013

TANCAMENT DE RTVV: "AÇÒ ÉS UN COLP D' ESTAT"

Avui el PP valencià ha tancat un mitjà de comunicació. Han donat una bona imatge del què és la seva "democràcia".
Els treballadors cridaven: "Açò és un colp d' estat".  No és un fet per passar-hi de puntetes, és un fet demostratiu del país que ells volen.

Us deixem la noticia i l' enllaç de Vilaweb, que han fet una bona feina, i al final unes paraules de l' article d' en Partal sobre el mateix tema:


El vídeo del tancament de RTVV

Enmig de crits d'açò és un cop d'estat' la policia ha accedit amb la comissió liquidadora al centre de control de RTVV a Burjassot i, després de dotze hores de resistència dels treballadors emetent en directe la negativa a tancar, la pantalla s'ha fos a negre. Ni tan sols han deixat que els treballadors feren un últim comiat a l'audiència, que ha seguit de manera multitudinària, des de televisions de tot el país, inclòs VilaWeb, la senyal de Nou 24.




Mirant les imatges en directe, emocionat, he pensat que avui el PP no solament desconnecta la televisió dels valencians. És molt més greu, això que passa. Els treballadors, els polítics de l’oposició i els representants de la societat civil que eren al plató han cridat, tots a una veu, ‘açò és un colp d’estat’. Abans d’anar a negre. Abans que el món haja vist quina classe de personatges ens governen, quin règim de tirans ha caigut sobre el nostre poble.

Més que mai ara és l’hora d’alçar la veu i d’eixir al carrer.