divendres, 29 d’agost del 2014

EL PP IMPUGNARÀ LA LLEI DE CONSULTES "AUTOMÀTICAMENT".

Avui la vicepresidenta espanyola ens ha dit allò que tots sabiem: que impugnaran la llei de consultes tan aviat com surti:
La vice-presidenta del govern espanyol Soraya Saenz de Santamaría ha insistit avui, en la primera roda de premsa del Consell de Ministres després de les vacances, que la llei de consultes serà suspesa automàticament quan el govern de l'estat l'impugni al tribunal constitucional espanyol. També ha afirmat que si la llei està suspesa, també es suspenen els actes executoris que la succeeixen [respecte el decret de convocatòria de la consulta del 9-N].
Res de nou, ja ens ho pensàvem. Potser ens ha sorprés la claretat i contundència de l' afirmació i faltant tants dies per l' aprovació de la nova llei de consultes. Una llei de consultes que ni saben que diu, però ja saben que la impugnaran "automàticament". 
La seva "legalitat" i el seu ministeri de l' interior és el que els dóna seguretat i així poden concloure el seu discurs dient que "no hi haurà consulta".
Nosaltres no ens hem de posar gens nerviosos, hem d' actuar amb els terminis previstos:
1. 11 de setembre, presència massiva als carrers de Barcelona, però també a tots els pobles i ciutats de Catalunya davant dels Ajuntaments.

2. Fem campanya activa per convéncer de la importància del procès als indecisos per arribar a la votació del 9 de novembre amb marge suficient.

3. Votar el 9 de novembre, voler votar i expressar l' opinió no és cap delicte "constitucional" i tenim tot el dret de fer-ho, sigui en la forma o formes que calgui.

4. Si no hi ha cap sortida directa no permetem MAI que el procès s' allargui "sine die", hem de pressionar al nostre govern, dirigents i partits polítics que convoquin un ple extraordinari i que sigui el Parlament de Catalunya qui decideixi de fer una DUI.