dilluns, 4 d’agost del 2014

HOLLANDE I LA HIPOCRESIA D' UN ESTADISTA.

Avui el president francès, F. Hollande, ens ha dedicat un atac mediàtic sense contemplacions.
Com independentistes que som, ens sentim aludits pel comentari de que els "separatistes" (sembla mentida que utilitzin el mateix vocabulari que els anys 30 del segle passat) som "una amenaça per Europa".

Com és evident estem totalment en desacord. No perquè siguem independentistes, sinó perquè ells (els mandataris europeus) han estat una amenaça real per a Europa des de fa segles.
Quan parla de "nacionalistes", com sempre fan igual que els espanyols, són els altres (catalans, bascos, corsos...) mai ells (francesos, italians, espanyols ...).
I tot just són aquests segons els que van encendre el foc de la Primera Guerra Mundial (francesos, alemanys, italians, serbis, austriacs ...). Sembla que ningú recorda els enfrontaments colonials d' aquests països quan es disputaven el nord d' Africa, o les fronteres d' Alsàcia- Lorena, etc.).

El millor que podrien fer els dirigents francesos és callar i assumir la seva part de culpa en les guerres europees i ara ens venen amb aquestes històries de desviar el tema amb els "separatistes".
El sr. Hollande sap perfectament que els governs espanyols sempre han estat deixebles dels governs francesos (jacobins fins al límit) i s' entendran. I per a més coincidència el sr. Hollande és "socialista". No us sona aquesta cançó dels perills de l' independentisme que deia fa poc el nou líder "socialista" espanyol?  



Hollande considera el «separatisme» com una «amenaça» per a Europa.  

Nació Digital. El president de la República Francesa aprofita una commemoració de la Primera Guerra Mundial per advertir contra els "egoismes nacionals"

Diumenge l'ANC va dedicar al mandatari francès un mural a favor de la consulta del 9N

El president francès, François Hollande, ha carregat contra "els egoismes nacionals i separatismes", que ha identificat com a "amenaces" juntament amb la "xenofòbia" que planen sobre el continent europeu. Hollande ha fet aquestes declaracions en un acte a Lieja (Bèlgica) en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial. Segons el president francès, l'independentisme figuraria en els primers llocs dels perills que té al davant el continent europeu.


El dur atac al sobiranisme del president Hollande arriba just un dia després que l'Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb el Cercle d'Agermanament Occitano Català, despleguès al cim de Salau -a cavall entre el Pallars Sobirà i l'Arieja- un mural gegant adreçat directament a François Hollande defensant la voluntat dels catalans de votar el 9 de Novembre.