dimecres, 8 d’octubre del 2014

FERNANDEZ DIAZ I L' ARRIBADA DE POLICIES ESPANYOLS A CATALUNYA.

Molt "xulo" s' està posant el Fernandez Diaz, avui deia a qui el volia escoltar que "esten seguros que no habrà consulta" i també avui ens apallissa amb les seves dades dels molts policies que té a Catalunya i "demostra qui té la força".
Una mostra més e les tàctiques dels espanyols:

  

Fernàndez Díaz, orgullós de l'arribada de més policies espanyols a Catalunya

El ministre de l’Interior recorda que el 50% dels nous agents són enviats a la “comunidad autónoma catalana”, on ja hi ha 3.300 agents operatius, a més dels 300 antiavalots enviats per l'"amenaça jihadista"




El ministre de l’Interior espanyol és una de les veus més contundents contra el procés sobiranista. Jorge Fernández Díaz ha aprofitat totes les seves últimesintervencions mediàtiques per criticar amb duresa el projecte de la consulta o bé assegurar sense cap mena de recança que a Catalunya hi ha crispació social. Unes crítiques que ha ampliat passant comptes dels 3.300 efectius de la policia espanyola destinats a Catalunya i dels antiavalots enviats recenment.

El ministre va presidir dilluns a Barcelona el dia patronal del Cos Nacional de Policia i va aprofitar per exhibir els agents enviats que, a hores d’ara, treballen a Catalunya. Unes paraules gens ingènues enmig del procés polític que viu el país. Ho va fer just després que la delegada del govern espanyol, Llanos de Luna, encomanés als agents “protegir la Constitució de les conjuntures polítiques que forcen l’estat de dret” i que el secretari general de la Policia, Ignacio Cosidó, convidés els Mossos a integrar-se al CNP.

Fernàndez Díaz va recordar que el mes de gener a la Prefectura Superior catalana ja s’hi van destinar cinc comandaments més. A més, pel  març s’hi van destinar 127 nous oficials -el 25% de la promoció- i també van arribar 144 nous agents de la darrera fornada d'oposicions -el 50% de la promoció. Uns homes que tenen una despesa d’infraestructura de 7 milions euros l’any.

Una despesa a la que caldria afegir el cost dels 300 agents de la Unitat d'Intervenció Policía (antiavalots) que el ministre ha enviat a Catalunya pel "jihadisme". Uns números que proporcionalment contrasten, si més no, amb les competències que tenen a Catalunya, on hi ha un cos de policia integral com els Mossos.