dissabte, 26 de maig del 2012

DURAN I LLEIDA OFEREIX FUM

 
On va el Sr. Duran i Espanya ? (aquest nom que li posen alguns blocaires cada vegada li escau més).
S´ha quedat sense discurs, han de fer mans i mànigues per intentar que ens creiem que a Madrid estan disposats al "pacte fiscal" (pobres innocents). Duran va a parlar amb en Rajoy i ens diu que aquest "m´ha escoltat amb atenció i sensibilitat..."
Que facin el que vulguin, esperarem tranquilament a que tornin de Madrid amb la cua entre les cames. Encara no s´han adonat que fa tres-cents anys que "ens escolten amb atenció (en relació a la sensibilitat depèn dels interlocutors)", però que mai EL TEMA FISCAL ha passat "d´escoltar amb atenció". Què ha canviat ara? Ens ho pot dir Sr. Duran ? No tingui por de parlar, la seva cadira de Madrid no perilla.  
El Sr. Duran i Espanya diu que ha proposat "que hi hagi un català al T.C. ..." 
Sr. Duran això no s´hauria de proposar, ja hauria de ser normal des de fa 30 anys, i hauria de sortir d´ells i no anar a demanar almoina com fa vostè. Cap català ha d´anar a demanar almoina a Madrid i menys tenint en compte que som els primers contribuents nets a la "caixa comuna espanyola" i representem una cinquena part del PIB estatal.
Però vostè sap que d´ells no sortirà ni aquesta ni cap iniciativa, perquè si hem estat sempre sotmesos, perquè no ho hem de continuar essent? I als subdits no se´ls hi dóna cap benefici.
El més bo és la resposta d´en Rajoy: diu que ho parlarà amb en Rubalcaba. Quan parlen PP-PSOE ja sabem el que resulta.
Però tot això és pur surrealisme Sr. Duran: encara que l´almoina funcioni i s´estovi el cor del PP-SOE i se li concedeixi a vostè (ja ens dirà a canvi de què) que hi hagi un català al T.C. Què hi guanya Catalunya amb això ? El jutge "català" del T.C. haurà de fer d´espanyol i a més a més estarà sol i no decidirà res.    
Tothom es pot creure el que vulgui. No ens hi posarem amb això. Però el pacte fiscal i "el membre català al T.C." ens sembla fum, com tot el que està proposant el Sr. Duran i Espanya.