dimarts, 1 de maig del 2012

EXITOSA CAMPANYA CONTRA ELS PEATGES. HI HAURÀ COALICIÓ PP-CiU-PSC-UGT-CCOO ?

 

 

 Bon article ahir a Nació Digital, sobre la sobtada "coalició" dels "Volenquepaguem":

Ells #volenquepaguem

Uns centenars de conductors han decidit no pagar els peatges i només per això s'ha muntat una insòlita coalició en defensa de les barreres blanques i vermelles. La llista és llarga: el Govern amenaça amb 100 euros de multa; el PSC diu que tornar a les tarifes de l'any passat "és l'única resposta adequada a aquest problema"; CC.OO. i UGT s'abracen als peatges com emparaven la gestió de Renfe a Rodalies; el PP crida a la policia...

La gran coalició CiU-PSC-UGT-CC.OO-PP, habitualment invisible, explica fàcilment per quina raó els ciutadans d'aquest país paguem uns peatges abusius que no s'amortitzen mai i que, inexorablement, incrementen les tarifes. I, més enllà, és un dels factors necessaris que fan possible dècades d'espoli fiscal i, per tant, de feblesa del sistema d'infraestructures i de serveis públics.

Imagino que aquesta gran coalició pensa que els pocs partits que donen suport al #novullpagar estan aïllats. Quan és just al revés. Són ells que s'han quedat sols davant la mirada de les classes mitjanes d'aquest país, que comencen a buscar solucions sense tenir-los en compte.