dijous, 3 de maig del 2012

PAÍS VALENCIÀ: EL PP ES DEMOSTRA INÚTIL EN LA GESTIÓ PÚBLICA.

Article encertat d´en Vicent Maurí aquesta setmana a Vilaweb, després de les privatitzacions de la sanitat valenciana ("comunitat" diuen que governen ells des de fa molts anys):

"Un govern que ha demostrat que amb la seua política ha estat capaç d'arruïnar el país no té més que una eixida: convocar eleccions i anar-se'n a casa. L'anunci de privatització de la sanitat pública és un pas més en la direcció equivocada que ha tingut sempre el Partit Popular i demostra que els queda encara voluntat de liquidar definitivament el poc que resta dempeus.

Aquesta mesura en cap cas no garanteix la sostenibilitat del sistema sanitari; solament obeeix a l’interès de convertir la salut en una mercaderia, i és una prova evident de l’absolut fracàs del Partit Popular a l'hora de gestionar la sanitat pública dels valencians. Damunt, la privatització de la gestió dels divuit departaments de salut, que encara gestiona la Conselleria de Sanitat, demostra que el Partit Popular menteix descaradament quan avança la seua política en matèria de sanitat. Fins ara no s’havia proposat en cap àmbit de debat o de negociació una decisió d'aquesta magnitud.

Després de l’experiència en gestió privada de la sanitat als departaments de salut d’Alzira, Dénia, Manises, Torrevella i Crevillent, que equivalen a més del 20% del nostre sistema sanitari, no hi ha cap indici fefaent que demostre que aquest model de gestió proporcione una assistència sanitària de millor qualitat que la que ofereix la sanitat pública.

Tindrem una actitud bel·ligerant contra aquestes mesures, que considerem una agressió sense precedents als drets laborals dels treballadors de la sanitat pública i al dret de la salut dels ciutadans. Per això exigim la retirada immediata d'aquest acord i, vista la incapacitat manifesta del Consell de gestionar l’interès públic, demanem que dimitisca en ple i que convoque eleccions anticipades."