dissabte, 6 d’octubre del 2012

MENYS DRAMATISMES I CONTINUEM ENDAVANT.


Sap greu que no s´hagi arribat a cap acord de fer una candidatura independentista per les eleccions al Parlament del principat.
Pero tampoc estem d´acord amb el dramatisme expressat per alguns, ni amb la lectura entre linies que ofereixen alguns mitjans, on sembla que unicament es culpa de S.I.
Sobre el dramatisme, cal recordar que totes les negociacions (fins i tot entre independentistes) a Irlanda, Corcega, Euskal Herria o qualsevol altre lloc del mon, han estat una mica llargues, no es poden solucionar tots els temes en un dia i tampoc serveix de gaire presentar una candidatura poc treballada, nomes pel fet que de cara fora hem de demostrar que tenim una sola candidatura ja que tenim unes eleccions a tocar.
Siguem seriosos i continuem treballant, si de veritat volem un full de ruta veritablement independentista. 
Tampoc estem d´acord en que la culpa la tingui un, quan els negociadors son quatre.
I recordem que als anys 30, ja alguns coneguts independentistes d´aleshores van expressar que "unitat" no vol dir submissio de tots a un grup hegemonic.  
Menys dramatismes i continuem amb el treball ben fet que hagi fet cadascu. I com que les eleccions les tenim al mig, nosaltres continuem donant suport a qui haviem expressat i per les mateixes raons expressades.