dijous, 4 d’octubre del 2012

SUPORT A S. I.

Donem el nostre suport a S.I. perque ha demostrat a bastament que pot garantir el seguiment dels acords que es prenguin per tal de fer un full de ruta del Govern de Catalunya cap a la indepenencia. 
Donem suport a S.I. perque garanteixen una especial atenci´o a la democracia interna. Es faran "primaries" malgrat altres partits han dit que no en poden fer per manca de temps.
I donem suport a S.I. perque han intentat de fer coalicions electorals amb altres partits, entenent perfectament que el moment actual a Catalunya es una mica especial. La primera prova es la signatura de la coalicio ampliada com veieu en el text i la segona que ha volgut que totes les reunions fossin al nivell mes alt  i sense opacitats (parlant clar).

 

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ja és oficialment la primera gran coalició independentista.  Representants dels partits polítics Solidaritat per la Independència, el Partit Republicà Català, Els Verds-Alternativa Verda, PSAN, Catalunya Nació Independència, el Bloc Sobiranista Català i amb el suport de l'organització Catalunya Acció han signat l'acord de coalició electoral per concórrer a les properes eleccions catalanes sota la marca Solidaritat Catalana per la Independència.

Uriel Bertran, secretari general de Solidaritat per la Independència s'ha felicitat perquè “Solidaritat Catalana per la Independència crea la primera unitat independentista amb una coalició electoral de fins a 7 forces polítiques catalanes” i ha manifestat que “espera en els propers dies ampliar-la encara més” en relació a les converses que s'estan mantenint amb altres organitzacions com ara Esquerra, la CUP o Reagrupament.